JSOFT
1239 Budapest, Grassalkovich út 255.
H-P 09.00 - 17.00

Rólunk

Cégünk személyautók, kisbuszok és minden kategóriából meglévő teherautók széles választékának rövid, illetve hosszú távú béreltetésével foglalkozik. Nálunk garantáltan megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő gépjárművet, legyen szó akár szabadidőről, akár munkáról.
Flottánkat igyekszünk mindig a legújabb típusokból felépíteni, továbbá gépjárműveink garantáltan mindig kitűnő kondícióban kerülnek átadásra.
Szolgáltatásainkkal teljeskörű kiszolgálást biztosítunk ügyfeleink számára a bérlés teljes ideje alatt, hogy Önnek már csak a vezetéssel kelljen törődnie.
Vállalatunk egy a hazai és nemzetközi szállítmányozási szférában immáron, több mint 20 éve sikeresen működő cégcsoport tagja. Ennek, valamint kiépített nemzetközi kapcsolatrendszerünknek köszönhetően gépjárműveinket ténylegesen kiváló ár-érték arányban tudjuk kínálni mind meglévő, mind pedig leendő ügyfeleink számára. Így Ön - a bérlés típusától függetlenül – egy nagyvállalat által nyújtotta teljes biztonságban érezheti magát, mindezt a piaci mértékekhez számított legkedvezőbb árért cserébe.

A dinamikusan változó piaci kihívásoknak a szállítmányozásban manapság rendkívül nehéz megfelelni, ezért igyekszünk ügyfeleink igényeinek a számukra lehető legkedvezőbb és legoptimálisabb módon eleget tenni, hogy vállalkozásuk sikerének semmi sem állhasson az útjába.

slider

Márkák széles választéka

Biztosan megtalálhatja kedvenc márkáját, legyen szó személyautóról vagy teherautóról.

Kedvező árak

Mindig törekszünk a piaci mértékekhez képest a legkedvezőbb árakat adni.

Gyors ügyintézés

Kollégáink mindig rendelkezésére állnak, és mielőbb válaszolnak kérdéseire.

Szervizelés

Járműveink kizárólag márkaszervízben szervízeltek

MAN
MERCEDES
SCANIA
IVECO
VOLKSWAGEN
BMW
AUDI
preloader